Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Bloodstained: Curse of the Moon

*
Κατά τη διάρκεια του BitSummit 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία, η Inti Creates αποκάλυψε το Bloodstained: Curse of the Moon. Πρόκειται για ένα 8-bit spinoff του Bloodstained: Ritual of the Night και θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo Switch και Xbox One στις 24 Μαΐου του 2018. Το παιχνίδι έχει πολλά στοιχεία από τη σειρά Castlevania και η ανάπτυξή του προέκυψε λόγω της εκπλήρωσης ενός από τους στόχους χρηματοδότησης τοου Bloodstained: Ritual of the Night. Πρωταγωνιστής είναι ο Zangetsu, που έχει ως αποστολή να σκοτώσει ένα πανίσχυρο δαίμονα που κρύβεται σε ένα επικίνδυνο κάστρο.

Η διαφορά του σε σχέση με τους πρώτους τίτλους Castlevania είναι ότι διαθέτει ένα ενδιαφέρον σύστημα δημιουργίας συμμάχων. Κάθε φορά που ο Zangetsu νικάει ένα boss, συναντάει ένα χαρακτήρα που έχει τη θέληση να βοηθήσει τον πρωταγωνιστή στο ταξίδι του. Μεταξύ άλλων συναντάμε τη Miriam που είναι εξοπλισμένη με ένα μαστίγιο, τον αλχημιστή Alfred, και τον Gebel, που μεταμορφώνετα σε νυχτερίδα. Κάθε σύμμαχος έχει τις δικές του επιθέσεις και μπορεί να χρησιμοποιεί ειδικά αντικείμενα για να βρει το πιο εύκολο μονοπάτι. Ακόμα το τέλος καθορίζεται από τους ίδιους τους παίκτες και εξαρτάται από τους συμμάχους που επιλέγουν, κάτι που αυξάνει κατακόρυφα το replayability. Τέλος, τα επίπεδα δυσκολίας Casual και Veteran εξασφαλίζουν ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση στο gameplay, μιας και πέραν των άλλων, το πρώτο προσφέρει άπειρες ζωές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*